Prietenia noastra este cel mai frumos cadou

 

Diana Serban Asociatia Casuta Bucuriei

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie: educația. 

Probabil că nu știi că obișnuiesc să aloc o parte din timpul meu pentru voluntariat, iar educația este cauza care mă motivează cel mai mult. Cred cu tărie că un copil educat are tot ce îi trebuie pentru a reuși în viață. Însă nu toți copiii au șansa de a face parte dintr-o familie care le poate asigura educația necesară.

Timp de un an am fost personal într-o astfel de casă pentru a le citi copiilor mici povești sau pentru a ajuta cu orice este nevoie. Am văzut acolo atât de multă nevoie de afecțiune și atenție... de repere sănătoase, de îndrumare... Am înțeles ce importantă este șansa unui start bun în viață și cât de norocoși suntem noi cei care am primit-o.

Astfel că misiunea mea personală este să fac atât cât pot pentru acești copii, într-un mod sustenabil care să îi ajute să devină independenți. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine. Prietenia noastră este un cadou neprețuit pe care mi l-ai făcut deja și pentru care sunt recunoscătoare. Cu ocazia acestui moment de trecere într-un nou an din viața mea putem să înlocuim cadoul pentru ziua mea cu un mic ajutor pentru cei mici. Gestul nostru mic chiar le poate schimba viața în mai bine ❤️

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră se reflectă în faptul că prin tot ceea ce facem credem in emoțiile noastre și ale copiilor, educarea noii generații, stabilitate, loialitate, creativitate, respect, sinceritate, responsabilitate, a modului de a gândi diferit, oferind servicii adaptate continuu nevoilor copiilor noștri.

Asigurarea continuității și stabilității familiale pentru copiii găzduiți de noi, adică păstrarea imobilului unde își desfășoară activitatea Casa de Tip Familial ”Căsuța Bucuriei”.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

22 Dec 2022
22 Dec 2022

Livia

100 RON
16 Dec 2022
16 Dec 2022

Mela si Marius

200 RON
16 Dec 2022

Alex&Didi

150 RON
13 Dec 2022
Diana Serban : Asociatia Casuta Bucuriei
Prietenia noastra este cel mai frumos cadou